Programma`s

R mee Opstaan

Iedere donderdagochtend is het extra fijn wakker worden met R mee opstaan. We trappen om 07:00 `s ochtens af met 3 energierijke nummers voor een ochtend energie boost. Daarna hoor je welke feestdagen het die dag zijn, spelen we verschillende spelletjes, bespreken we lokaal nieuws en draaien we allerlei soorten muziek door elkaar. Zo vormen wij jouw wekker op donderdag!

Uitzenddag: elke donderdagochtend

Uitzendtijd: 07:00 – 10:00

Presentatie: Raoul Kuipers & Harjan Dikken

Contact: rmeeopstaan@rtv527.nl

Radioshow van Ramon en Mathieu

Met veel enthousiasme maken Ramon en Mathieu een leuke radioshow waarin natuurlijk de muziek centraal staat maar daarnaast ook met de nodige humor en zelfspot de (muziek)wereld bekeken wordt. Iedere show is weer een gezellige boel met bijvoorbeeld de items “de grabbelplaat” Waarin een 7” single gegrabbeld en natuurlijk gedraaid wordt, “de kettingplaat” waarin we de luisteraars uitnodigen om de connectie tussen de twee nummers te ontdekken. Ook laten we de luisteraar mee spelen met spelletjes tijdens het luisteren. Denk dan aan het tellen van een bepaald woord of het ontdekken van een bijzonder instrument… Ook staan er nummers van de TOP2000 of de TOP 40 in de schijnwerpers.

Onze muziekkeuze is erg breed en we genieten daarom net zo hard van een nummer van Earth, Wind & Fire de gitaarklanken van bijvoorbeeld Pearl Jam of de blazers in een nummer van Chicago. Bijna alles vanaf de jaren 60 tot nu komt wel voorbij!

Om de verschillende stijlen van muziek te vieren zijn we er niet gek van om af en toe een ‘special’ op te nemen. Te denken valt dan aan een jaren 80 special, alleen maar rock muziek tijdens ‘Rocktober’ of natuurlijk onze jaarlijkse TOP2000 Greatest Hits waarin luisteraars hun verzoekje (greatest hit) uit de Top2000 kunnen doorgeven.

Uitzenddag: elke maandagochtend

Uitzendtijd: 10:00 – 12:00

Presentatie: Mathieu Sijtsma en Ramon Regeling

Contact: radioshow@rtv527.nl

Zondagavondradio

Elke zondag van 19:00 tot 22:00 uur christelijke muziek op verzoek.

Ons enthousiaste team verzorgt wekelijks voor het slapen gaan nog even een slaapmutsje om de zondag gepast af te sluiten. Van 19:00 tot 20:00 uur het kinderprogramma waar we de verzoeken van onze jongste luisteraars laten horen en tussen 20:00 en 22:00 uur zijn de volwassenen aan de beurt. Vraag je verzoek aan via onze website door op deze link te klikken.

 

Of bel vanaf 18.45 uur naar de studio, tel. nr. 0527 610000

Uitzenddag: elke zondagavond

Uitzendtijd: 19:00 – 22:00

Presentatie: Margriet, Wietze, Erica, Sijb, Jorine, Rick, Patrick en Kitty

Contact: zondagavondradio@rtv527.nl of vul dit formulier in voor verzoekjes